ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z DIETY PUDEŁKOWEJ 1000 KALORII
Na zdjęciu zestaw dzienny
[heading text=”DIETA PUDEŁKOWA 1000 KALORII ” tag=”h1″ align=”left”]
Dieta pudełkowa 1000 kalorii sporządzana jest z pięciu posiłków
- śniadanie
- drugie śniadanie
- obiad
- podwieczorek
- kolacja
Na zdjęciu sałatka z kurczaka z pomidorami i roszponka
Odpowiednio zbilansowane pod względem kalorycznym i odżywczym przez dietetyka.
Każdy posiłek posiada swoją etykietę z informacją jaki to posiłek, wartość odżywczą, terminem spożycia i jakie zawiera alergeny.
Do produkcji używane są głównie tłuszcze roślinne, dużo warzyw , owoców, kasz, makaronów z mąki razowej, pieczywo razowe .
Posiłki są urozmaicone estetyczne i kolorowe.
Na zdjęciu mix sałat z fetą
Dieta pudełkowa jest ciekawym sposobem na zmianę nawyków żywieniowych a przy okazji redukuje ilość zbędnych kilogramów.
[heading text=”KONTAKT Z DIETETYKIEM ” tag=”h1″ align=”left”]
Kierownik Działu żywienia Marzanna Drzewiecka
89 757 4231 wew. 359
[heading text=”PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS – OBECNY TYDZIEŃ ” tag=”h1″ align=”left”]
Wtorek 19.04.2016
I śniadanie: kanapka z pastą twarogową – oliwkową
II śniadanie: jabłko pieczone z orzechami
Obiad:roladka drobiowa z mozzarellą i suszonymi pomidorami
pure z marchwi i groszku
Podwieczorek:owoce z jogurtem naturalnym
Kolacja:sałatka z buraka , jajka ,sałaty i orzechów pinii, pieczywo
Na zdjęciu szpinak z jajkiem
Środa 20.04.2016
I śniadanie:owsianka z jogurtem rodzynkami i słonecznikiem
II śniadanie kanapka z jajkiem i papryka
Obiad: kotlety z kaszy gryczanej ,kurczak z pieczarka
Podwieczorek: truskawki w kefirze
Kolacja: sałatka z tuńczyka z groszkiem i kukurydza ,pieczywo
Na zdjęciu pasta twarogowa z pomidorem i kiełkami
Czwartek 21.04.2016
I śniadania: pasta jajeczna z szynką, pieczywo
II śniadanie: mix sałat z fetą
Obiad: kalafior faszerowany w sosie pomidorowym ,seler z roszponką
Podwieczorek: kisiel truskawkowy
Kolacja:tarta razowa z kurczakiem i brokułem
Na zdjęciu kanapka z jajkiem i awokado
Piątek 22.04.2016
I Śniadanie: kasza jaglana z jogurtem i kiwi
II śniadanie: kanapka z twarogiem i zielonym ogórkiem
Obiad: szaszłyk z kurczakiem i cukinią , buraczki z papryką
Podwieczorek: galaretka jogurtowo – jagodowa
Kolacja: sałatka warzywna ze schabem
Na zdjęciu łosoś pieczony w sosie pomarańczowym rukola
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do skorzystania z oferty.