01korytarz

UKOŃCZENIE PRAC REMONTOWYCH W PAWILONIE SZPITALNYM

 

 

W dawnym oddziale neurologii trwały kilku tygodniowe  prace remontowe, które w tym tygodniu zostały zakończone. Odcinek został całkowicie wyremontowany oraz odświeżony.

 

ODŚWIEŻENIE ODCINKA

 

Ściany zostały wygładzone oraz pomalowane na jasne pastelowe kolory a w drzwiach zostały zamontowane kątowniki nadające kształtu oblamówce.

03 korytarz

 

 

Dodano poręcze w soczystym pomarańczowym kolorze który się bardzo dobrze kontrastuje z jasnymi ścianami.

 

04korytarz

 

 

Została zamontowana ławeczka dla pacjentów oczekujących na wizytę  do pracowni EEG lub USG

 

05korytarz

 

 

Wykonane zostały również prace związane z rozdzielnią prądu elektrycznego, w której została wymieniona instalacja oraz bezpieczniki (na automaty).

DSCF2650

 W związku z wymogami Ppoż została wykonana zabudowa wraz z mieszczącym się w nim sprzętem przeciwpożarowym.

 

06korytarz

 

Na wszystkich drzwiach znajdują się tabliczki informacyjne więc łatwo jest odnaleźć każda pracownie bądź gabinet.

 

DSCF2641

 

Zostało również wymienione oświetlenie dzięki czemu na odcinku jest bardzo widmo.

 

DSCF2652

 Remont wykonany ze środków własnych poprzez naszych pracowników.

Print Friendly